Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet multistratificat Stejar Madeira Medio

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar maro  Madeira
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta deschisa de maro, cu numeroase noduri de diferite dimensiuni si o bogatie a elementelor structurale, este un produs ecologic, antialergen, sanatos.
Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din stadiul de confectionare.
Dimensiuni placa: 2200 x 155 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea asamblarii.
Adecvat pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezmembreaza lesne si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
Bine intretinut, are o garantie de 20 ani, durata de viata 50-100 ani.
Produsul este corespunzator pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect rustic, antichizat, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si intensitate oricarei incaperi, frumusete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului, structura si caracteristicile unice ale acestuia. Microtesirea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale si mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura