Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Stejar Lager Piccolo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar maro-auriu
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta maro deschis auriu, cu numeroase noduri si inele deosebite, cu o varietate a elementelor structurale, este un produs ecologic, non alergic, sanatos.
Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este conceput din 3 straturi de lemn periat si protejat cu ulei UV printr-un sistem complex de uleiere, inca din faza de fabricatie.
Dimensiuni placa: 2200 x 130 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii). Uleiul aplicat protejeaza impotriva apei si creeaza o suprafata antistatica.
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi intrebuintat imediat dupa terminarea fixarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit), se desface usor si se reinstaleaza fara prejudicii.
De cateva ori pe an, se recomanda aplicarea unui ulei revigorant peste parchetul uleiat ca strat suplimentar protector. Intretinut corespunzator are o garantie de 20 ani, durata de viata pana la 100 ani.
Produsul este potrivit pentru podele incalzite, cu sistem de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet rafinat, antichizat, tratamentul cu ulei pune in evidenta esenta de lemn, aduce frumusete oricarei incaperi, exprima naturalete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia, innobileaza. Sanfrenarea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de ulei mentine aspectul proaspat si frumos al parchetului, punand in relief caracterul natural si caldura lemnului.
Produsul asigura o buna izolare termica si fonica, de asemenea un confort sporit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura