Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustrat Stejar Askania Piccolo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar bej-deschis
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta uniforma, naturala, deschisa de bej deschis, cu noduri izolate si fibra decorativa, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn acoperit cu 7 straturi protectoare de lac semi-mat (fara substante periculoase in componenta) din momentul productiei.
Dimensiuni placa: 2200 x 130 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la socuri (rezistenta datorata si stratului de lac aplicat), la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).

Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi folosit imediat dupa terminarea asamblarii.
Adecvat pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se demonteaza necomplicat si se reinstaleaza fara prejudicii.
Intretinut corespunzator are o garantie de 20 ani, durata de viata intre 50 si 100 ani. Produsul este potrivit pentru pardoseli incalzite avand sistemul de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice, cu trafic intens.
Parchet cu textura eleganta, confera interioarelor un rafinament aparte, innobileaza locuinta, pune in evidenta mobilierul inchis la culoare.
Tesirea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de ulei mentine aspectul proaspat si frumos al parchetului, punand in relief caracterul natural si caldura lemnului
Produs de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si intensitate oricarei incaperi, iar stratul de lac sporeste sentimentul de confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura