Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustrat Stejar Jaspis Piccolo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar triplustrat maro mat
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, produs ecologic, non alergic, de culoare maro cu nuante aurii reflectand imaginea stejarului vechi, cu numeroase noduri de diferite dimensiuni si inele deosebite, se intalneste in diverse variante datorita diferentelor naturale ale materiei prime.
Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, parchetul este confectionat din 3 straturi de lemn faltuit, vopsit, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din etapa de productie.
Dimensiuni placa: 2200 x 130 x 14 (mm)

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, de indata, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea instalarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezasambleaza nedificil si se reinstaleaza fara a se produce pagube.
Intretinut corespunzator are o garantie de 20 ani si o durata de viata intre 50 si 100 ani. Produsul este adecvat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.

Parchet de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si intensitate oricarei incaperi. Datorita nuantei aurii deosebite care in timp se mai inchide, produsul capata un aer elegant, distins, rafinat, o vechime nobila. Microtesirea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale si mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura