Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet multistratificat Stejar Marsala Multiplo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar afumat 6 lamele
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta inchisa de stejar afumat, cu un numar moderat de noduri, este un produs ecologic, antialergen.

Disponibil in varianta de placa cu 6 lamele, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn vopsit si periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) in timpul procesului de fabricare.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi folosit imediat dupa terminarea asamblarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se desface nedificil si se reinstaleaza fara prejudicii.
Intretinut corect  are o garantie de 20 ani si are o durata de viata de pana la 100 ani.
Produsul este indicat pentru pardoseli incalzite cu sistem de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect elegant, sobru, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aminteste farmecul naturii, denota distinctie, noblete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si structura acestuia, aspectul de antichizat. Stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura