Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Podea sportiva Helsinki

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Podea sportiva
Out Of stock
Descriere
Podea sportiva Helsinki

Aceasta pardoseala sport multi-talent se simte ca acasa in arene sportive importante din jurul lumii: de exemplu, in centrul sportiv american din Anheim, California, SUA. Pardoseala sportiva cu suprafata elastica are succes prin intermediul performantei sale de inalta calitate. Stratul special elastic consta in spuma compozita poliuretanica. Este destinata sa isi mentinta aceleasi proprietati elastice pe toata durata sa de viata. Fasiile de distribuire a greutatii sunt plasate pe partea superioara a stratului elastic. Stratul superior din lemn solid este capsat sau batut in cuie pe aceste fasii. Inaltimea mica de constructie de asemenea face ca podeaua Helsinki sa fie o alegere perfcta pentru renovari sau reparatii. Podea compatibila cu sistemele de incalzire prin pardoseala.

Constructia sa proiectata face ca podeaua sa fie de pana la 7 ori mai stabila dimensional decat podelele din lemn solid. Asta inseamna dilatare si constragere de pana la 7 ori mai putin. Montarea podelei este complet fara urme de imbinari, independent de aria suprafatei. Asta face ca intretinerea si curatarea sa fie mult mai economica. Refinisarea este necesara abia dupa cativa ani de utilizare intensa. Stratul actual de uzura reprezinta finisajul in sine al podelei sportive. Sub finisaj, podeaua ofera acelasi strat de uzura din lemn solid precum pardoselile din lemn masiv.

Sub stratul superior, Haro utilizeaza placaj din 100% lemn de mesteacan, ce ofera podelei o stabilitate dimensionala ridicata si elasticitate crescuta. Acest lucru protejeaza de asemenea mediul inconjurator, din moment ce se utilizeaza cu aproximativ 65% mai putin lemn. Podeaua Helsinki indeplineste si chiar depaseste cerintele standardului DIN 18032.2 ce ofera atletilor cea mai buna performanta si ajuta la prevenirea accidentarilor. Cu podeaua sportiva din lemn solid, elasticitatea incepe exact unde este cel mai ceruta: chiar la suprafata. Podeaua se monteaza pe straturi egalizate. Placa pe care se monteaza trebuie bine egalizata, conform standardului DIN 18202: 1997-04.

Componenta sistem podea:
-strat special elastic
-modul distribuire greutate
-pelicula PE
-strat superior Haro din lemn solid (poate avea 3.6 mm, 5.6 mm sau 8 mm grosime).

Produs in conformitate cu specificatiile U.E. privind sanatatea si siguranta consumatorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura