Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Podea sportiva Munchen

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pardoseala sport
Out Of stock
Descriere
Gustul victoriei este o experienta pe care nu iti doresti sa o ratezi!

Esti in cautarea unei alternative pentru pardoselile din lemn solid? Atunci podeaua sportiva Haro cu un strat elastic este alegerea potrivita. In functie de cerintele specifice, poti alege intre invelisuri sintetice, de obicei linoleum, PVC sau cauciuc, ce sunt lipide direct pe subconstructiile podelei, direct la fata locului.

Ca de obicei, calitatile ascunse sunt cele care fac diferenta. Ce poate fi mult mai important decat invelisul in sine este fabricarea subconstructiei podelei, sub calitatile podelelor Haro deja dovedite. Este nevoie de constructia modulara Haro cu podele suspendate sau de sistemul pentru podele elastice pentru a transforma o podea sportiva normala intr-un produs de inalta calitate, cu o performanta convingatoare. Atletii si operatorii arenelor stiu diferenta.

Podeaua sau pardoseala sportiva Munchen si-a castigat o reputatie solida in intreaga lume, de-a lungul anilor. Proiectata in primul rand pentru aplicatii multiple, aceasta pardoseala sportiva a fost montata in peste 1000 de unitati sportive. Modelul Munchen consta intr-un sistem de grinzi duble de oscilatie preasamblate din fabrica, o contra podea si un panou de distribuire a greutatii, fabricat din OSB special sau alt tip de placaj. Invelisul sintetic este lipit de panoul de distribuire a greutatii. Podeaua este compatibila cu sistemele de incalzire prin pardoseala. Stratul superior al podelei poate fi din diverse materiale sintetice precum linoleum, PVC sau poliuretanic si se lipeste direct pe panoul de distribuire a greutatii.

Constructia proiectata face ca pardoseala sportiva Haro sa fie de pana la 7 ori mai stabila dimensional, in comparatie cu podelele din lemn masiv. In mod practic, acest lucru inseamna ca dilatarea si contractia podelei se realizeaza cu pana la 7 ori mai putin. Montarea podelei se realizeaza uniform cu urme foarte putin vizibile ale imbinarilor. Prin urmare, intretinerea si curatarea vor fi mult mai economice, iar refinisarea podelei este necesara abia dupa cativa ani de utilizare intensa.

Podeaua sportiva Munchen indeplineste, ba chiar depaseste cerintele standardului DIN 18032.2, astfel oferind atletilor o performanta sporita si previne accidentarile. Cu podeaua sportiva Munchen, elasticitatea acesteia incepe exact acolo unde este necesara: chiar la suprafata.
Sub stratul superior, podeaua foloseste 100% lemn de mesteacan nordic, pentru o mai mare stabilitate dimensionala, precum si pentru elasticitate.

Componenta sistem podea:
-grinzi duble anti oscilatie
-pelicula PE
-modul contra-podea
-panou de distribuire a greutatii
-strat superior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura