Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Accesorii pardoseli sportive Haro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Accesorii podea sport
Out Of stock
Descriere
Utilizare in siguranta, detalii perfecte si un timp indelungat de viata, caracteristicile principale ale fiecarei podele sau pardoseli sportive Haro. Exemple principale, pentru a numi cateva doar, sunt modulele tehnologice dezvoltate de Haro, precum si pachetele de intretinere si protectie.

Placile de baza Haro (plintele), o solutie practica, avantaje atragatoare: placile de baza sunt preasamblate in fabricile Haro, prevazute cu fante de ventilatie, ce asigura o ventilare permanenta a constructiilor de podele si asigura pardoselei suficient spatiu de miscare, datorita schimbarilor climatice. Marginea din cauciuc atasata pe partea anterioara impiedica apa provenita in urma curatarii sa patrunda in substructura podelei.

1) Placa Haro de acoperit pragurile: acest mulaj special imbina pardoselile sportive cu incaperile alaturate sau cu usile.

2) Capace Haro pentru podea: au fost proiectate ca parte integranta a suprafetelor podelei si sunt incorporate la acelasi nivel cu podeaua si nu permit trecerea apei. Datorita sistemului de prindere, nu prezinta risc de ranire, placile fiind fixate in siguranta. De asemenea, sunt impiedicate si daunele care pot aparea in urma spalarii cu mopul, iar apa nu patrunde in subcontructie.

3) Unealta de ridicare prin aspirare: cu aceasta unealta speciala, capacele Haro pentru podea pot fi deblocate si inlaturate rapid.

4) Programul de curatare si protectie: pentru a asigura ca podeaua sportiva isi face treaba la randament maxim, aceasta ar trebui tratata periodic cu produsele speciale de ingrijire. Haro a dezvoltat un program complet de incercare si testare, formulat pentru diferitele materiale utilizate in parodelile sportive.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura