Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Podea sportiva Londra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pardoseala sport
Out Of stock
Descriere
Podea sportiva Londra

Perfecta si rezonabila: podeaua sau pardoseala sportiva Londra este o alternativa eficienta in ceea ce priveste costurile, pentru sistemul cu grinzi duble de oscilatie. Baghetele elastice preasamblate din fabrica sunt prevazute cu tampoane anti-soc, dispuse pe partea anterioara a baghetelor. Contra-podeaua si panoul de distribuire a greutatii asigura o suprafata cu excelente proprietati elastice. Invelisul sintetic este lipit de panoul de distribuire a greutatii. Pretabila pe incalzire prin pardoseala. Stratul superior poate fi din diverse materiale sintetice, precum linoleum, PVC sau poliuretanic.

Cu ingrijire speciala, precum si utilizare in conditii normale, podeaua sportiva Londra va avea nevoie de o refinisare abia dupa 10 ani, chiar 15. Facand o comparatie a costurilor totale pentru podeaua Londra precum si pentru podelele din lemn masiv, vom ajunge la concluzia ca pe durata de viata a podelei de la Haro, costurile sunt semnificativ reduse datorita avantajelor substantiale pe care sistemul de podea Londra le prezinta, diferenta provenind din faptul ca intretinerea si curatarea acesteia sunt extrem de reduse.

Caracterisitici de performanta optime, in conditii de siguranta. Raport excelent calitate/pret. Durabilitate extrema si foarte usor de instalat, podeaua Londra avand o durata de viata extrem de mare, utilizata in conditii normale. Reprezinta alegerea ideala pentru multe sali de sport datorita posibilitatii oferite, de a practica diverse tipuri de activitati sportive. Produs de calitate superioara, usor de intretinut, costuri reduse in ceea ce priveste curatarea.

Coeficientul de frecare reprezinta o caracteristica principala si un avantaj al podelei Londra. Suprafata podelei asigura o aderenta perfecta, totodata evitand alunecarea sportivului. Stratul superior din material sintetic asigura durabilitate si performanta utilizarii acestei podele pentru timp indelungat. Fiind un material usor de curatat, automat si costurile sunt reduse.

Componenta sistem podea:
-tampoane anti-soc
-bagheta elastica
-pelicula PE
-modul contra-podea
-panou de distribuire a greutatii
-strat superior din material sintetic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura