Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Podea sportiva pentru squash Melbourne

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pardoseala sport
Out Of stock
Descriere
Podea sportiva Melbourne pentru squash

Podeaua sau pardoseala perfecta pentru squash si racquetball, podeaua sportiva Haro din lemn masiv, sigilata cu finisaj special SST, dezvoltata exclusiv pentru acest scop. Suprafata adanc impregnata asigura o prindere perfecta, previne riscul alunecarii sau glisarii din cauza urmelor de transpiratie de pe teren. Melbourne este aprobata oficial de catre Federatia Mondiala de Squash si este utilizata in competitii internationale de squash, precum Cupe Mondiale sau Cupe Europene. Cu exceptia coeficientului specific de alunecare pentru squash, podeaua Melbourne indeplineste toate cerintele standardului german DIN V 1803202; Aprilie 2000, standardului EN 14904 si are aprobarea tehnica nationala ("bauaufsichtliche Zulassung"). Podeaua de squash a fost deja utilizata in zeci de cupe mondiale, inclusiv in Openul de Squash din Bermude, Openul american, in competitia canadiana Classic, in Turneul Campionilor desfasurat la Grand Central Station din New York, in Openul din Kuweit, in concursul PSA Squashmasters sau Canadian Closed, precum si in multe alte competitii.

Constructia podelei ofera o stabilitate dimensionala de pana la 7 ori mai mare. Astfel, au loc de pana la 7 ori mai putine dilatari sau contractii. Montarea podelei se face in asa fel incat imbinarile sunt slab vizibile, lucru care duce la o intretinere si o curatare mult mai economica, iar refinisarea podelei nu este necesara decat abia dupa ani buni de utilizare intensa.

Pe langa gama completa de accesorii pe care Haro le pune la dispozitie, se gasesc inclusiv produse speciale de curatare si ingrijire. Acestea sunt concepute special pentru finisajul Permadur si fac posibile ca podeaua sa arate la capacitate maxima si sa lucreze la randament maxim de-a lungul anilor.

Atentionare speciala: lemnul este un produs natural, prin urmare podeaua Melbourne nu trebuie inundata cu apa, lucru care ar putea provoca umflarea podelei si prin urmare, deteriorarea acesteia. Asadar, este esential ca lucrarile de curatare si intretinere sa decurca cu grija, sa se reduca astfel consumul de apa sau de produse pe baza de apa.

Componenta sistem podea:
-tampoane anti-soc
-bagheta elastica
-pelicula PE
-modul contra-podea
-pardoseala Haro din lemn solid.

Produs in conformitate cu specificatiile U.E. privind sanatatea si siguranta consumatorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura