Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de slefuit pardoseli dure Neo 230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Masina de slefuit pardoseli dure
Out Of stock
Descriere
Neo 230 (masina de slefuit pardoseli dure)

-slefuieste pana aproape de perete sau pe margini
-ideal pentru spatii de dimensiuni medii
-aspirare eficienta a prafului

Noua masina de slefuit de la Wolff ideala pentru suprafete de la 30 la maxim 50 mp, inclusiv pentru lucru aproape de margini. Plinta integrata pentru o operatiune fara praf. Trei pozitii ajustabile ale motorului pentru lucrul aproape de margini. Plinta flotanta urmareste conturul pardoselii. Inaltime ajustabila si maner pliant. Segmentii din diamant sunt usor de inlocuit.

Specificatii tehnice:
-alimentare electrica: 230 V si 50 Hz
-putere transmisa in exterior: 2.0 kW
-viteza: 1500 rpm
-latime de lucru: 230 mm
-masa totala: 42.5 kg
-racordare de aspiratie: 50 mm

Setul include:
-masina de slefuit pardoseli Neo 230
-suport disc pentru cei 4 segmenti din diamant
-protectie auditiva
-segmentii de slefuit nu sunt inclusi.

Accesorii disponibile

Placa de slefuit diamantata ES pentru pregatirea sapelor, pentru slefuirea si inlaturarea straturilor sinterizate de sape, precum si pentru inlaturarea straturilor subtiri de vopsea pe substraturi minerale fine. Fiecare placa diamantata are diametru 400 mm si are deja montati cate 6 segmenti diamantati dintr-un singur tip. Placi diamantate ES cu diverse granulatii, G20, G40 sau G60 si segmenti diamantati SC cu urmatoarele granulatii: G20, G40 sau G60.

Placa de slefuit diamantata BT pentru pregatirea substraturilor din beton, pentru slefuirea betonului, tencuielilor sau a compusilor cu grad mare, precum si pentru inlaturarea straturilor subtiri de vopsea de pe substraturi dure. Fiecare placa diamantata are diametru 400 mm si are deja montati 6 segmenti diamantati de un singur fel. Placi diamantate BT cu diverse granulatii, G20, G40 sau G60 si segmenti dimantati SS cu urmatoarele granulatii G20, G40 sau G60.

Placa diamantata de slefuit PCD pentru eliminarea agresiva a lacurilor poliuretanice, compusilor sau a resturilor de adeziv. Nu se foloseste pentru sape de asfalt rulat. Fiecare placa pentru slefuire diamantata are 400 mm in diametru si au deja dispuse cate 6 segmenti diamantati dintr-un singur tip. Disponibili separat, la comanda, segmenti PCD.

Placa diamantata cliva de slefuit PCD pentru indepartarea straturilor subtiri epoxidice, urme de vopsea, rasini sintetice, adezivi poliuretanici sau in dispersie. Poate fi utilizata pentru indepartarea stratului suport pe baza de lana, sau pentru strat dublu de suport textil. Nu se utilizeaza pentru sapele fine. Fiecare placa pentru slefuire diamantata are 400 mm in diametru si are deja 6 segmenti de acelasi tip dispusi. Disponibili separat, la comanda, segmenti PCD splinter.

Placa de slefuit, baza super solida pentru segmenti diamantati, cu diametru 400 mm, completat cu suporturi segment pentru imbinarea segmentilor diamantati.

Kit de conversie pentru placile de slefuit diamantate livrate pana la aprilie 2008
Utilizabil pentru placile diamantate livrate pana in aprilie 2008 atunci cand segmentii descrisi anterior sunt uzati (5 seturi sunt cerute in mod normal). Include: suport de segmenti complet cu elementi de montare.

Segmentii diamantati sunt potriviti pentru masinile monodisc de slefuit de pana la 1500 rpm.
PCD Ultra XT
Segment cu 5 pcd drepte, dar fara suport de segmenti. Utilizabil pentru resturi intense de compusi de nivelare, adezivi sau alte tipuri de invelisuri. Foarte agresiv, utilizat in special pentru inlaturarea straturilor groase.

PCD Ultra
Segment cu 5 pcd drepte si segment suport. Utilizabil pentru compusi duri de nivelare, resturi de adezivi sau alte invelisuri.

PCD Scraper XT
Asemanator cu PCD Scraper, dar fara segmentul suport. Pentru indepartarea straturilor groase de compusi de nivelare sau adezivi.

PCD Cone
Segment cu doua pcd circulare. Pentru inlaturarea usoara a adezivilor pe baza de ciment si a compusilor de nivelare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura