Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masini de slefuit profesionale Wolff Flamenco, Samba, Jive

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Masini de slefuit profesionale
Out Of stock
Descriere
Wolff  Flamenco, Samba si Jive (masini de slefuit profesionale)

-masini puternice de pana la 2.2 kW
-utilizabile pentru curatare umeda
-ideale pentru suprafete mici, medii sau mari

Monodisc Flamenco (masina profesionala de slefuit) 2.2 kW

Masina versatila si foarte puternica pentru slefuirea sapelor sau compusilor de nivelare. De asemenea potrivita pentru curatarea umeda a mochetelor perete-in-perete, sau pentru polisarea pardoselilor dure. Datorita motorului puternic si kit-ului atasabil de aspirare, suportul poate fi pregatit acum fara intampinarea vreunei probleme. Greutate de operare mica. Gama larga de discuri si accesorii compatibile, ce ofera solutia perfecta pentru orice operatiune solicitata. Flamenco prezinta un maner special ranforsat, precum si pinioane din otel durabil. Foarte eficienta in cazul slefuirii pardoselilor din lemn, pluta, linoleum, etc. Masina monodisc profesionala pentru echipe profesioniste de pardoselisti si constructori.

Specificatii tehnice:
-alimentare electrica: 230V
-consum electric: 2.2 kW
-viteza: 154 rpm
-masa totala: 44 kg
-latime de lucru: 375/400 mm.

Setul include:
-masina de slefuit Flamenco (nu contine suport de disc sau kit de aspirare)

Monodisc Samba (masina puternica de slefuit) 1.7 kW

Motor puternic de 1.7 kW, masina solida de slefuit sape sau compusi de nivelare, pardoseli di lemn, piatra, etc. Utilizata inclusiv pentru curatare, impreuna cu paduri si perii. Asemanatoare cu masinile Mambo, Tango, Flamenco, Jive sau Rumba. Diverse utilizari: operatiuni de curatare si periere, pentru eliminarea resturilor de mortar, vopsea sau spuma, elimina murdarie extrema sau resturi de adezivi, inlatura urmele dure si rezistente de adezivi bituminosi sau straturi de lac epoxidic sau poliuretanic. Utilizata pentru operatiuni de slefuit pentru finisaj sau nivelare, precum si pentru polizari dure. Slefuieste compusi de finisare extrem de duri, precum si straturi epoxi. Masina tuturor profesionistilor care doresc un plus randament.

Specificatii tehnice:
-alimentare electrica: 230V sau 115V si 50 Hz
-viteza: 160 rpm
-masa totala: 44 kg
-latime de lucru: 375/400 mm

Setul include:
-masina de slefuit Samba (fara suport de disc si kit de aspirare)

Accesorii disponibile la comanda:
-greutate aditionala
-unitate completa de aspirare ce contine kit furtun cu adaptor T, inel de aspirare cu carcasa de etansare si inel perie (pot fi comandate si separat)
-sac filtru din hartie 40 cm
-sac filtru de hartie 80 cm
-prelungitor cablu Wolff
-rezervor de curatare (curatare este atasat de tija masinii de slefuit, cu un volum de 12 litri. Se umple cu apa sau lichid de curatare, pentru utilizare).

Monodisc Jive (masina de slefuit pardoseli) 2.200 W

Special conceput pentru lucrari de slefuire, polisare sau ceruire, impreuna cu paduri. Foarte eficient datorita particularitatilor sale cum ar fi viteza limitata de 390 rpm sau motorul sau de 2.2 kW. Masina asemanatoare ca si caracteristici cu Mambo, Tango, Samba, Flamenco sau Rumba. Utilizata pentru slefuirea suprafetelor foarte dure, pardoseli industriale, straturi epoxidice, pentru eliminarea rezidurilor dure si rezistente de adezivi, a murdariei extreme sau a resturilor de mortar, vopsea, lacuri epoxidice sau poliuretanice, pardoseli din lemn. Masina monodisc pentru profesionisti.

Specificatii tehncie:
-alimentare curent: 230V
-putere motor: 2.2 kW
-masa totala: 44 kg
-latime de lucru: 375/400 mm

Setul contine:
-masina monodisc de slefuire Jive (nu contine kitul de aspirare sau suportul de disc)

Accesorii disponibile:
-greutate aditionala de 11 kg
-unitate completa de aspirare ce contine kit furtun cu adaptor T, inel de aspirare cu carcasa de etansare si inel perie (pot fi comandate si separat)
-sac filtru din hartie, 40 cm
-sac filtru din hartie, 80 cm
-prelungitor cablu Wolff
-rezervor de curatare, pentru curatarea umeda cu paduri si perii. Rezervorul este atasat de tija masinii si are un volum de 12 litri. Acesta se umple cu apa sau lichid de curatere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura