Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de slefuit podele BS 180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Masina de slefuit podele
Out Of stock
Descriere
BS 180 (masina de slefuit podele)

-lucreaza pana aprope de margine
-latime de lucru: 180 mm
-masina versatila

Masina de slefuit operata cu mana pentru pregatirea suportului. Poate lucra direct de-a lungul peretilor. Masina versatila pentru slefuit trepte si scari, platforme sau sisteme de balustrade, lucreaza in apropierea marginilor si de-a lungul peretilor. Masina contine duza de aspirator ce usureaza lucrul direct pe pereti. Indeparteaza straturile inegale, precum si resturile de adezivi sau urme de vopsea. Prevazuta cu iesire de aspirare si supapa pe capota ce aspira. Asigura o capacitate intensa de aspirare. Setul contine disc diamantat de slefuire, un singur rand.

Specificatii tehnice:
-alimentare electrica: 230 V
-putere: 2.0 kW
-viteza: 6500 rpm
-latime de lucru: 180 mm
-masa totala: 7.8 kg

Setul include:
-masina de slefuit BS 180
-trusa de scule
-protectie auditiva
-ochelari de protectie
-cutie de transport
-un disc diamantat de slefuit

Discurile BT K20 gold, ES K20 black, PCD Split silver si PCD Scraper silver se utilizeaza in aceleasi conditii precum segmentii aferenti.
BT K20 auriu, cu diametru 125 sau 180 mm, segement circular pentru podele de la mediu la dur, precum si pentru podele dure: beton dur sau similar, sape de magneziu, straturi subtiri epoxidice.
ES K20 negru, dimetru 125 mm sau 180 mm, segment circular pentru podele fine sau foarte fine: sape de ciment, sape anhidrice sau sape de asfalt mastic.
PCD Split argintiu, cu diametrul de 125 sau 180 mm, indeparteaza adezivi sau straturi subtiri de compusi de nivelare sau alte invelisuri: straturi epoxidice subtiri, invelisuri poliuretanice, podele din rasini sintetice, straturi subtiri de adeziv (sub 1 mm), carton izolator, straturi suport din spuma sau lana, precum si straturi secundare suport din iuta sau sintetice.
PCD Scraper argintiu cu diametru 125 sau 180 mm, segment agresiv cu dinti semi rotunzi PCD pentru indepartarea agresiva a adezivilor, a placilor de adeziv, etc: indeparteaza straturi subtiri sau groase de adezivi, agenti de ingrosare in dispersie, placi de adeziv, straturi suport din spuma sau lana, precum si straturi suport secundare pe baza de iuta sau sintetice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura