Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet din 3 straturi Stejar Sahara Grande

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Parchet stejar textura indrazneata
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in culoare calda de bej deschis, cu textura indrazneata, cu un numar mediu de noduri de diferite dimensiuni dispuse aleator si o bogatie a elementelor structurale , este un produs ecologic, antialergen.
Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din etapa de fabricare.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).
Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la socuri (rezistenta datorata si stratului de lac aplicat), la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).

Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.
Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea fixarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se desface necomplicat si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
Intretinut corespunzator, are o garantie de 20 ani, durata de viata 50-100 ani.

Produsul este convenabil pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect rustic, cu textura eleganta, design variat, confera interioarelor un rafinament aparte, creeaza un efect vizual placut, innobileaza locuinta, pune in evidenta mobilierul inchis la culoare, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia.
Microtesirea celor 2 muchii lungi ale placii de lemn accentueaza efectul de alungire a pardoselii si mareste optic dimensiunea incaperii.
Produs de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si intensitate oricarei locuinte, frumusete iar stratul de lac sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura