Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet cu 3 straturi Stejar Azure Window Multiplo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Parchet stejar maro - 6 lamele
Out Of stock
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, intr-o nuanta deschisa de maro, cu un numar moderat de noduri mici si o textura expresiva, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu 6 lamele, parchetul este confectionat din 3 straturi de lemn acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din timpul confectionarii.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi intrebuintat imediat dupa finalizarea asamblarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se demonteaza facil si se reinstaleaza fara prejudicii.
Intretinut in mod corect, are o garantie de 20 ani, durata de viata intre 50 si 100 ani. Produsul este potrivit pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect elegant, nobil, cu un farmec aparte, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si intensitate oricarei incaperi, denota frumusete.
Culoarea deschisa lumineaza interioarele, astfel incat este potrivit indeosebi spatiilor mici, marindu-le vizual si punand in evidenta piesele de mobilier si accesoriile iar stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura