Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet in 3 straturi Stejar Grand Canyon Grande

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar bej deschis
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta bej deschis cu luciu discret, cu usoare tonuri de invechit, cu numeroase noduri de diferite dimensiuni, este un produs ecologic, sanatos, antialergen.
Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, parchetul este fabricat din 3 straturi de lemn faltuit, vopsit, periat si protejat printr-un sistem complex de uleiere, pe baza de ulei natural oxidativ, din faza de productie.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm.
Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii). Uleiul aplicat protejeaza impotriva apei si creeaza o suprafata antistatica.

Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.
Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea instalarii.
Adecvat pentru refinisari ulterioare (slefuit), se demonteaza nedificil si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
De cateva ori pe an, se recomanda aplicarea unui ulei revigorant peste parchetul uleiat, ca strat suplimentar protector. Intretinut in mod potrivit, are o garantie de 20 ani, durata de viata intre 50 si 100 ani.

Produsul este convenabil pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet rafinat, elegant, cu caracter puternic datorat umbrelor de vechi, cu aspect rustic, antichizat, culoarea deschisa lumineaza interioarele, astfel incat este potrivit indeosebi spatiilor mici, marindu-le vizual si punand in evidenta piesele de mobilier si accesoriile.
Tratamentul cu ulei accentueaza esentele exotice de lemn, aduce frumusete oricarei incaperi, exprima naturalete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia. Sanfrenarea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de ulei mentine aspectul proaspat si frumos al parchetului, punand in relief caracterul natural si caldura lemnului.
Produsul asigura o buna izolare termica si fonica, de asemenea un confort sporit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura