Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Stejar Marzipan Muffin Herringbo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Parchet  Herringbone gri-cenusa
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta gri cenusa, cu rare noduri mari si inele deosebite, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn faltuit, vopsit si periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din momentul confectionarii.
Dimensiuni placa: 725 x 130 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita modului de fabricare (dispunerea perpendiculara a straturilor), nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul in stil “spic” (tip flotant sau prin lipire) se executa facil, rapid, in sistemul click, peste un strat izolator, chiar si deasupra unei podele existente.

Parchetul poate fi folosit imediat dupa terminarea instalarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se desface necomplicat si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
Intretinut corespunzator are o garantie de 20 ani si durata de viata de 50-100 ani. Produsul este convenabil pentru pardoseli calde cu sistem de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect nobil, antic, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si intensitate oricarei incaperi, denota frumusete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si structura acestuia. Microtesirea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale si mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura