Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet stejar Pudding Multiplo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Descriere
Lemn de stejar galben-brun cu caracteristici naturale caracteristice acestui tip. Podeaua este caracterizata de variabilitatea bobului si de culori variate.

Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta bej crem deschis, cu un numar mediu de noduri de marimi diferite dispuse aleator, un model suav, delicat al inelelor, este un produs ecologic, antialergen.
Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn vopsit acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din faza de confectionare.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs statornic dimensional datorita structurii incrucisate (dispunerea perpendicu-lara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, trainic, rezistent la zgarieturi, la influenta factori-lor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sis-temul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea fixarii.
Adecvat pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se demonteaza usor si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
Intretinut in mod potrivit, are o garantie de 20 ani si durata de viata de pana la 100 ani. Pro-dusul este convenabil pentru podele calde cu sistemul de incalzire incorporat, in spatii reziden-tiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect luminos, decorativ, plin de personalitate, cu textura eleganta, confera interi-oarelor un rafinament aparte, creeaza un efect vizual placut, innobileaza locuinta, pune in evi-denta mobilierul inchis la culoare, subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia. Microbizo-tarea celor 2 muchii lungi ale placii de lemn accentueaza efectul de alungire a pardoselii si mareste optic dimensiunea incaperii.
Produs de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si inten-sitate oricarei locuinte, frumusete iar stratul de lac sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Pentru acets tip de parchet se asigura servicii de montaj cu garantie 10 ani.
Se poate monta pe orice tip de suport,sapa, lemn, dusumea, derivate din lemn si alte tipuri de podele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura