Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet multistrat Stejar Askania Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet 3 strip-uri maro-bej
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta uniforma, naturala, calda, deschisa de maro bej, cu noduri izolate, este un produs ecologic, antialergen.
Disponibil in varianta de placa cu 3 strip-uri, parchetul este confectionat din 3 straturi de lemn acoperit cu 7 straturi protectoare de lac super rezistent, semi-mat Professional (fara substante periculoase in componenta), din faza de fabricatie.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la socuri (rezistenta datorata si stratului de lac aplicat), la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea instalarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezmembreaza usor si se reinstaleaza fara prejudicii.
Corect intretinut, are o garantie de 20 ani, durata de viata de pana la 100 ani. Produsul este indicat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice, cu trafic intens.
Parchet cu textura eleganta, confera interioarelor un rafinament aparte, innobileaza locuinta, pune in evidenta mobilierul inchis la culoare.
Produs de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si intensitate oricarei incaperi, frumusete iar stratul de lac sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura