Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet multistrat Stejar Bonet Grande

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Parchet  multistrat stejar- inchis
Out Of stock
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta inchisa de stejar, cu numeroase noduri de diferite dimensiuni, inele clar desenate, este un produs neconventional ecologic, antialergen, sanatos.
Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, parchetul este fabricat din 3 straturi de lemn faltuit, vopsit si periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din stadiul de confectionare.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi intrebuintat imediat dupa terminarea instalarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezasambleaza usor si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
Intretinut corespunzator are o garantie de 20 ani, durata de viata de pana la 100 ani. Produsul este potrivit pentru pardoseli incalzite, cu sistem de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.

Parchet cu aspect elegant, sofisticat, antichizat, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aminteste farmecul naturii, denota frumusete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si structura acestuia, innobileaza. Microtesirea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, este in armonie cu caracteristicile stejarului, mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura