Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet multistratificat Stejar Porto Grande

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar  maro-inchis
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta maro inchis, cu numeroase noduri de dimensiuni mari si o bogatie a elementelor structurale, este un produs ecologic, sanatos, antialergen.
Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este alcatuit din 3 straturi de lemn faltuit, vopsit, periat si acoperit cu un sistem uleiat, pe baza de ulei natural oxidativ, inca din momentul productiei.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii). Uleiul aplicat protejeaza impotriva apei si creeaza o suprafata antistatica.
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi intrebuintat imediat dupa terminarea fixarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit), se demonteaza necomplicat si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
De cateva ori pe an, se recomanda aplicarea unui ulei revigorant peste parchetul uleiat, ca strat suplimentar protector. Intretinut corect, are o garantie de 20 ani, durata de viata intre 50-100 ani.

Produsul este potrivit pentru pardoseli calde cu sistem de incalzire incorporat , in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet rafinat, cu aspect rustic, antichizat, cu fisuri, tratamentul cu ulei accentueaza frumusetea produsului, exprima naturalete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia, innobileaza. Sanfrenarea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de ulei mentine aspectul proaspat al parchetului, punand in relief caracterul natural si caldura lemnului.
Produsul asigura o buna izolare termica si fonica, de asemenea un confort sporit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura