Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet in 3 straturi Stejar Azure Window Grande 2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar maro-deschis
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, intr-o nuanta de maro deschis, cu noduri mici izolate si un model delicat al inelelor, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din stadiul de productie.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa finalizarea montajului.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezasambleaza usor si se reinstaleaza fara a se crea pagube.
Intretinut corespunzator are o garantie de 20 ani, durata de viata 50-100 ani.
Produsul este adecvat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect elegant, nobil, cu un farmec aparte subliniat de textura expresiva a lemnului, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si intensitate oricarei incaperi, denota frumusete.
Produsul este potrivit pentru interioare spatioase si luminoase care pun in valoare nuanta delicata de maroniu.
Bizotarea de-a lungul celor doua laturi lungi ale placii ofera un efect vizual de alungire si profunzime. Stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura