Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustrat Frasin Milkshake Grande

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet frasin tare bej-maro
Descriere
Parchet din lemn de frasin 100% natural, tare, greu, flexibil, in culoare uniforma de bej si maro deschis, albit , cu aspect laptos, cu noduri izolate si inele clar desenate, este un produs ecologic, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, parchetul este fabricat din 3 straturi de lemn vopsit acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din stadiul de productie.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii); preia socuri fara urmari datorita elasticitatii lemnului.
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea asamblarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se desface necomplicat si se reinstaleaza fara prejudicii.
Intretinut corect, bine, are o garantie de 20 ani si o durata de viata de pana la 100 ani. Produsul este potrivit pentru pardoseli incalzite avand sistemul de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect elegant, lucios, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aminteste farmecul naturii, denota frumusete, subliniaza fibrele lemnului si structura acestuia. Culoarea deschisa lumineaza interioarele, astfel incat este potrivit indeosebi spatiilor mici, marindu-le vizual si punand in evidenta piesele de mobilier si accesoriile iar stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura