Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustrat Stejar Conchi Grande

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar  joc de culori
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, crem-bej cu nuante de maro intr-un joc de culori si texturi indraznete, cu un numar mediu de noduri de diferite dimensiuni dispuse aleator si o bogatie a elementelor structurale , este un produs ecologic, antialergen.
Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este alcatuit din 3 straturi de lemn acoperit cu 7 straturi protectoare de lac super rezistent semi-mat Professional (fara substante periculoase in componenta) din faza de creatie.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la socuri (rezistenta datorata si stratului de lac aplicat), la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea instalarii.
Adecvat pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezmembreaza nedificil si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
Intretinut corespunzator, are o garantie de 20 ani, durata de viata 50-100 ani.
Produsul este indicat pentru pardoseli calde cu sistem de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect rustic, cu textura eleganta, design variat, confera interioarelor un rafinament aparte, creeaza un efect vizual placut, innobileaza locuinta, pune in evidenta mobilierul inchis la culoare. Produs de calitate superioara, asigura o buna izolare termica, fonica, aduce culoare si intensitate oricarei locuinte, frumusete iar stratul de lac sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura