Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustrat Stejar Tay River Grande

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet triplustrat stejar brun
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, intr-o nuanta bruna care aminteste de stejarul afumat, cu numar mediu de noduri mari si inele clare, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.

Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este conceput din 3 straturi de lemn vopsit si periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din stadiul confectionarii.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm)

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea fixarii.
Potrivit pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se desface necomplicat si se reinstaleaza fara prejudicii.
Corect intretinut, are o garantie de 20 ani, durata de viata intre 50 si 100 ani. Produsul este convenabil pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.

Parchet cu aspect elegant, sobru, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aminteste farmecul naturii, denota distinctie, noblete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si structura naturala a acestuia. Microbizotarea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale si mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura