Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet in 3 straturi Frasin Coffee Grande

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet frasin cafeniu tip dusumea
Descriere
Parchet din lemn de frasin 100% natural, tare, greu, dens, in nuanta inchisa de maro, cafenie, similara cafelei, avand un desen asemanator lemnului de stejar, cu numeroase noduri si inele clar definite si vizibile, este un produs ecologic, non alergic, sanatos.
Disponibil in varianta de placa cu o lamela, parchetul este fabricat din 3 straturi de lemn vopsit si periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac semi-mat (fara substante periculoase in componenta) din stadiul de realizare.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii); fiind un lemn elastic, flexibil, preia socuri fara sa crape.

Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea fixarii.
Potrivit pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezasambleaza lesne si se reinstaleaza fara prejudicii.
Corect intretinut are o garantie de 20 ani, durata de viata pana la 100 ani. Produsul este convenabil pentru pardoseli incalzite cu sistem de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect elegant, lucios, sobru, antichizat, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aminteste farmecul naturii, denota frumusete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si structura acestuia, innobileaza produsul. Stratul de lac semi-mat mareste sentimentul de confort si caldura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura