Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustrat Stejar Caramel Grande

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar crem - 1 lamela
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta deschisa, calda de crem, cu noduri izolate, inele clar desenate, este un produs ecologic, antialergen.
Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din perioada productiei.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi folosit imediat dupa terminarea instalarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se desface necomplicat si se refixeaza fara a se crea prejudicii.
Intretinut corespunzator, are o garantie de 20 ani si durata de viata intre 50 si 100 ani. Produsul este convenabil pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect elegant, sofisticat, nobil, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aminteste farmecul naturii, denota frumusete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si structura acestuia, aspectul de antichizat. Bizotarea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, este in armonie cu caracteristicile stejarului, mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura