Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Stejar Clyde Grande

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar  maro-inchis
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta maro inchis, cu numeroase noduri de diferite dimensiuni, inele clar desenate, este un produs neconventional ecologic, sanatos, non alergic.

Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn faltuit, vopsit, periat si protejat intr-un sistem uleiat, pe baza de ulei natural oxidativ, din etapa de productie.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii). Uleiul aplicat protejeaza impotriva apei si creeaza o suprafata antistatica.

Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea asamblarii.
Adecvat pentru refinisari ulterioare (slefuit), se demonteaza facil si se reinstaleaza fara a se distruge placile.
De cateva ori pe an, se recomanda aplicarea unui ulei revigorant peste parchetul uleiat, ca strat suplimentar protector. Intretinut convenabil, are o garantie de 20 ani si durata de viata pana la 100 ani.
Produsul este indicat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet rafinat, cu aspect sofisticat, antichizat, tratamentul cu ulei accentueaza esenta de lemn, exprima naturalete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia, innobileaza. Microbizotarea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, in armonie cu proprietatile stejarului, mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de ulei mentine aspectul proaspat si frumos al parchetului, punand in relief caracterul natural si caldura lemnului.
Produsul asigura o buna izolare termica si fonica, de asemenea un confort sporit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura