Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Stejar Banana Song Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Parchet stejar - crem cald
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuante delicate si calde de crem, cu noduri izolate de dimensiuni mici, dispuse aleator, cu o textura distincta, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu 3 strip-uri, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn periat acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din stadiul de creatie.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea fixarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se demonteaza usor si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
Intretinut corespunzator, are o garantie de 20 ani, durata de viata pana la 100 ani. Produsul este potrivit pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.

Parchet cu aspect luminos, primitor, antichizat, cu textura eleganta, confera interioarelor un rafinament aparte, creeaza un efect vizual placut, innobileaza locuinta, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia.
Culoarea deschisa lumineaza interioarele, astfel incat este potrivit indeosebi spatiilor mici, marindu-le vizual si punand in evidenta piesele de mobilier si accesoriile.
Produs de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si intensitate oricarei locuinte, frumusete iar stratul de lac sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura