Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Stejar Brillance Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Parchet multistrat crem-auriu
Descriere
Parchet lucios din lemn de stejar 100% natural, in culoare deschisa, calda, crem cu reflexe aurii, cu noduri mici izolate, inele clar desenate, este un produs ecologic, sanatos, antialergen.
Disponibil in varianta de placa cu 3 lamele, parchetul este confectionat din 3 straturi de lemn acoperit cu 7 straturi protectoare de lac extraordinar de lucios (fara substante periculoase in componenta) din faza de realizare.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi intrebuintat imediat dupa terminarea instalarii.
Potrivit pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezmembreaza facil si se reinstaleaza fara prejudicii.
Intretinut convenabil, bine, are o garantie de 20 ani, durata de viata pana la 100 ani. Produsul este indicat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect elegant, sofisticat, rafinat, de calitate superioara, cu un efect extraordinar de stralucire, asigura o buna izolare termica si fonica, aminteste farmecul naturii, denota frumusete. Culoarea deschisa lumineaza interioarele, astfel incat este potrivit indeosebi spatiilor mici, marindu-le vizual si punand in evidenta piesele de mobilier si accesoriile. De asemenea, stratul de lac lucios sporeste sentimentul de caldura naturala si confort, accentuand fibrele lemnului si structura acestuia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura