Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Frasin Trent Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Parchet frasin crem lucios
Descriere
Parchet din lemn de frasin 100% natural, lucios, dens, greu, intr-o nuanta deschisa, calda de crem, cu noduri mici izolate, cu textura indrazneata si o bogatie a elementelor structurale, este un produs ecologic, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu 3 strip-uri, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn protejat printr-un sistem de uleiere, pe baza de ulei natural, inca din faza de productie.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii); nu crapa la preluarea socurilor.
Uleiul aplicat protejeaza impotriva apei si creeaza o suprafata antistatica.
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi intrebuintat imediat dupa terminarea instalarii.
Adecvat pentru refinisari ulterioare (slefuit), se dezasambleaza facil si se reinstaleaza fara a crea pagube.
De cateva ori pe an, se recomanda aplicarea unui ulei revigorant peste parchetul uleiat, ca strat suplimentar protector.
Intretinut bine, potrivit, are o garantie de 20 ani si o durata de viata pana la 100 ani. Produsul este indicat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Tratamentul cu ulei accentueaza esenta de lemn, aspectul proaspat al parchetului, exprima naturalete, subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia, punand in relief caracterul natural si caldura acestuia.
Produsul asigura o buna izolare termica si fonica, de asemenea un confort sporit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura