Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet in 3 straturi Frasin Highlands Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet frasin crem-bej - 3 strip
Descriere
Parchet din lemn de frasin 100% natural, tare, dens, greu, in nuanta deschisa de crem bej, cu noduri izolate, clar definite si inele vizibile, intr-un desen asemanator stejarului, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu 3 strip-uri, parchetul este fabricat din 3 straturi de lemn periat acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din stadiul de productie.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii); preia socuri fara urmari, fiind un lemn elastic, flexibil.
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea asamblarii.
Potrivit pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se demonteaza usor si se reinstaleaza fara a se crea pagube.
Corect intretinut are o garantie de 20 ani si o durata de viata pana la 100 ani. Produsul este adecvat pentru pardoseli calde cu sistemul de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale.
Parchet cu aspect elegant, lucios, nobil, natural, antichizat, cu fibra deosebita ce imprima un efect decorativ de exceptie, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica. Prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia iar stratul de lac mareste sentimentul de confort si caldura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura