Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet multistrat Frasin Platinium Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet frasin dur si lucios
Descriere
Parchet din lemn de frasin 100% natural, dur, rezistent, lucios, in nuante deschise de gri si crem, cu noduri izolate si inele clare, vizibile, cu o textura bogata, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu 3 lamele, parchetul este alcatuit din 3 straturi de lemn periat acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din stadiul de fabricatie.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii); fiind un lemn flexibil, preia socurile fara sa crape.
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi intrebuintat imediat dupa terminarea instalarii.
Potrivit pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se desface necomplicat si se reinstaleaza fara a se crea pagube.
Intretinut corect, are o garantie de 20 ani, durata viata intre 50-100 ani.
Produsul este adecvat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale.
Parchet cu aspect elegant, clasic, natural, antichizat, cu fibra deosebita ce imprima un efect decorativ de exceptie, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica. Prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia, innobileaza, iar stratul de lac mareste sentimentul de confort si caldura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura