Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet frasin Milksake Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Parchet triplu stratificat din frasin cu aspect foarte ingenios. Durabilitatea extraordinara a lemnului a fost ascunsa sub desenul gratios al inelelor si micile diferente de culoare.

Parchet din lemn de frasin 100% natural, dur, rezistent, decorativ, cu straluciri de satin, cu luciu placut, in culoare deschisa de la aproape alb spre auriu sau brun rosiatic deschis, cu noduri izolate si inele vizibile, bine conturate,  fibra dreapta si textura fina, uniforma, este un produs ecologic, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu 3 strip-uri, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn acoperit cu 7 straturi protectoare de lac super rezistent Professional semi-mat (fara substante periculoase in componenta) din etapa creatiei.

Dimensiuni placa 2200/207/14 mm

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la socuri (rezistenta datorata si stratului de lac aplicat), la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi intrebuintat imediat dupa terminarea asamblarii.

Adecvat pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se demonteaza nedificil si se reinstaleaza fara pagube.
Bine intretinut, are o garantie de 20 ani si o durata de viata pana la 100 ani. Produsul este potrivit pentru spatii rezidentiale, comerciale, publice, cu trafic intens; deoarece reactioneaza mai intens la variatii ale umiditatii relative a aerului decat alte specii de lemn, podelele realizate din lemn de frasin

Pentru acest produs se asigura servicii de montaj cu garantie 10 ani.
Sepoate monta pe orce tip de suport sapa, lemn, derivate din lemn, alte tipuri de podele.
Se poate monta lipit sau flotant.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura