Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet in 3 straturi Frasin Bergen Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet frasin tare gri-argintiu
Descriere
Parchet din lemn de frasin 100% natural, tare, dur, rezistent, in nuante de gri argintiu, cu noduri izolate si un model decorativ al inelelor vizibile, clar definite, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu 3 strip-uri, parchetul este confectionat din 3 straturi de lemn periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din perioada productiei.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi si socuri, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea asamblarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezmembreaza facil si se reinstaleaza fara distrugerea placilor.
Intretinut bine, in mod corect, are o garantie de 20 ani, durata viata 50-100 ani.
Produsul este potrivit pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale.
Parchet cu aspect elegant, modern, natural, lucios, cu fibra deosebita ce imprima un efect decorativ de exceptie, antichizat, produs de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica,  iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia, innobileaza.
Stratul de lac mareste sentimentul de confort si caldura si imprima o durabilitate deosebita produsului, astfel incat ii asigura o durata de viata lunga.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura