Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Stejar Mont Blanc Grande

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Parchet stejar bej-crem  Mont Blanc
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta bej crem deschis, cu un numar mediu de noduri de dimensiuni diferite dispuse aleator, un model fin, delicat al inelelor, este un produs ecologic, antialergen.
Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn vopsit acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din faza de confectionare.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea fixarii.
Adecvat pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se demonteaza usor si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
Intretinut in mod potrivit, are o garantie de 20 ani si durata de viata de pana la 100 ani. Produsul este convenabil pentru podele calde cu sistemul de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect luminos, decorativ, plin de personalitate, cu textura eleganta, confera interioarelor un rafinament aparte, creeaza un efect vizual placut, innobileaza locuinta, pune in evidenta mobilierul inchis la culoare, subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia. Microbizotarea celor 2 muchii lungi ale placii de lemn accentueaza efectul de alungire a pardoselii si mareste optic dimensiunea incaperii.
Produs de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si intensitate oricarei locuinte, frumusete iar stratul de lac sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura