Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Stejar Nude Grande

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Parchet stejar multistrat-bej albit
Descriere
Parchet clasic din lemn de stejar 100% natural, in nuanta deschisa de bej albit, cu numeroase noduri si inele deosebite, cu o varietate a elementelor structurale, este un produs ecologic, antialergen, sanatos.
Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, parchetul este fabricat din 3 straturi de lemn vopsit si periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din faza de productie.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea fixarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezasambleaza usor si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
Intretinut corespunzator, are o garantie de 20 ani, durata de viata pana la 100 ani. Produsul este indicat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect antichizat, sofisticat si delicat in acelasi timp, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aminteste farmecul naturii si exprima frumusete. Prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si structura acestuia. Tesirea celor 2 muchii lungi ale placii de lemn accentueaza efectul de alungire a pardoselii si mareste optic dimensiunea incaperii, este in armonie cu caracteristicile stejarului, iar stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura