Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Stejar Tartufo Grande

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar maro-verde
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, cu o dubla colorare inimitabila, in care maroul stejarului se imbina cu nuantele de verde ale maslinei, cu rare noduri de diferite dimensiuni si inele deosebite, este un produs ecologic, antialergen.
Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn faltuit, vopsit si periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din faza de fabricare.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi folosit imediat dupa terminarea asamblarii.
Potrivit pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se demonteaza usor si se reinstaleaza fara prejudicii.
Intretinut corespunzator, are o garantie de 20 ani, durata de viata de pana la 100 ani. Produsul este adecvat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.

Parchet cu aspect sofisticat, antichizat, delicat in acelasi timp, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aminteste farmecul naturii si exprima frumusete. Prelucrarea prin alba periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si structura acestuia, accentueaza rafinata imbinare a culorilor, innobileaza. Microtesirea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, este in armonie cu caracteristicile stejarului, mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura