Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet multistrat Frasin Windermere Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet frasin lucios
Descriere
Parchet din lemn de frasin 100% natural, lucios, tare, dens, intr-o nuanta calda de maro, avand desen asemanator stejarului, cu noduri mici izolate, inele clar definite si vizibile, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu 3 lamele, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn vopsit si periat, acoperit cu ulei natural printr-un sistem complex de uleiere inca din momentul productiei.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii); fiind un lemn elastic, flexibil, preia socuri fara sa crape.

Uleiul aplicat protejeaza impotriva apei si creeaza o suprafata antistatica; potrivit persoanelor cu alergii pentru ca nu atrage praful.
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea instalarii.
Adecvat pentru refinisari ulterioare (slefuit), se dezasambleaza necomplicat si se reinstaleaza fara a crea pagube.
De cateva ori pe an, se recomanda aplicarea unui ulei revigorant peste parchetul uleiat, ca strat suplimentar protector.
Intretinut in mod corect, are o garantie de 20 ani, durata de viata 50-100 ani.
Produsul este indicat pentru podele calde cu sistem de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Tratamentul cu ulei accentueaza esenta de lemn, aspectul proaspat al parchetului, exprima naturalete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia, aspectul de antichizat, punand in relief caracterul natural si caldura acestuia.
Produsul asigura o buna izolare termica si fonica, de asemenea un confort sporit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura