Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Stejar Brulee Grande

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet  bej luminos Brulee
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in culoare delicata, deschisa de bej luminos, cu un numar mediu de noduri pregnante, inchise la culoare, dispuse aleator, cu aspect natural brut al lemnului , este un produs ecologic, antialergen.
Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, parchetul este alcatuit din 3 straturi de lemn tesit, acoperit cu ulei natural alb, printr-un sistem complex de tratament, din faza de productie.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii). Uleiul aplicat protejeaza impotriva apei si creeaza o suprafata antistatica.
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea fixarii.
Potrivit pentru refinisari ulterioare (slefuit), se dezasambleaza nedificil si se reinstaleaza fara distrugerea placilor.
De cateva ori pe an, se recomanda aplicarea unui ulei revigorant peste parchetul uleiat, ca strat suplimentar protector. Intretinut corespunzator, are o garantie de 20 ani si o durata de viata intre 50-100 ani.
Produsul este indicat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect rafinat, elegant, nobil, cu o textura distincta, tratamentul cu ulei accentueaza frumusetea produsului, exprima naturalete, aminteste de farmecul naturii, subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia.
Sanfrenarea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de ulei mentine aspectul proaspat al parchetului, punand in relief caracterul natural si caldura lemnului.
Produsul asigura o buna izolare termica si fonica, de asemenea un confort sporit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura