Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustrat Jatoba Titicaca Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Parchet din lemn exotic Jatoba
Descriere
Parchet din lemn exotic de Jatoba 100% natural, de esenta tare, intr-o gama coloristica interesanta, imbinand gratios diverse nuante, pornind de la culoarea somonului, trecand prin portocaliu pana la un maro auriu profund, cu aspect natural. Produsul prezinta un model decorativ spectaculos, cu noduri si inele clar desenate, este ecologic, sanatos si non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu 3 strip-uri, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn dur acoperit cu 7 straturi protectoare de lac Professional rezistent UV semi-mat (fara substante periculoase in componenta) din momentul fabricatiei.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, super rezistent la zgarieturi, la actiuni mecanice exterioare (loviri), rezistent la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).

Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi intrebuintat imediat dupa terminarea fixarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezmembreaza usor si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
Intretinut corespunzator, are o garantie de 20 ani, durata de viata pana la 100 ani. Produsul este convenabil pentru spatii rezidentiale, comerciale, publice, fiind deosebit de rezistent la trafic intens; deoarece reactioneaza mai intens la variatii ale umiditatii relative a aerului decat alte specii de lemn, podelele realizate din lemn de jatoba nu se recomanda pentru incalzirea in pardoseala.
Parchet cu aspect elegant, sofisticat, de calitate superioara, imprima personalitate interioarelor unde este montat, asigura o buna izolare termica si fonica, aminteste farmecul naturii, denota frumusete, iar stratul de lac semi-mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura