Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Merbau Komodo Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet lemn tropical neted
Descriere
Parchet din lemn tropical 100% natural, de esenta tare, cu suprafata neteda, intr-o gama de nuante de la galben, orange, cafeniu deschis pana la rosu brun, cu un model impresionant al nodurilor izolate si inelelor inguste, regulate, este un produs ecologic, sanatos si non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu 3 strip-uri, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn dur acoperit cu 7 straturi protectoare de lac Professional super-rezistent semi-mat (fara substante periculoase in componenta) din momentul productiei.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, super rezistent la zgarieturi, la lovituri, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi folosit imediat dupa terminarea asamblarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se desface usor si se reinstaleaza fara pagube.
Intretinut decent, in mod potrivit, are o garantie de 20 ani, durata de viata pana la 100 ani. Produsul este potrivit pentru pardoseli calde avand sistemul de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice, in zone cu trafic intens.
Parchet cu aspect natural, neted, elegant, sofisticat, interesant datorita gamei variate de nuante obtinute functie de varsta copacului si intensitatea luminii soarelui (culoarea intensa se inchide in timp in mod spectaculos). Produs de calitate superioara, imprima interioarelor personalitate, un aer modern, o puritate nobila, asigura o buna izolare termica si fonica, aminteste farmecul naturii, iar stratul de lac semi-mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura